Äntligen semsester med vår nya husbil

Äntligen ska vi åka väg. Det var längesedan sist, men nu är sommaren verkligen här och på måndag börjar semestern. Det känns riktigt bra och vi är laddade. Bosse har packat hela dagen och fixat fram alla våra campinggrejer som låg lite överallt. Vi har inte världens bästa ordning kan man väl säga och det är inte direkt någon underdrift. Men det blir ju så, många av campinggrejerna behöver man ju även i vardagen, som till exempel vår lilla grill, den åker fram lite då och då när vi åker iväg på dagsutflykter. Nu är allt i i alla fall lokaliserat och inpackat i vår nya husbil som vi köpte på Caravan i Eskilstuna.

Vi är så nöjda med med vår nya husbil. Den är större än vår gamla, finare och mer modern. Vår gamla hade väl gjort sitt kan man säga och allt var ganska slitet, men den har också varit vår trotjänare i över 10 år och det är inte illa. Lite småfel under årens lopp, men inga direkta större fel jag kan komma på så där. man kan väl säga att den var ett kap. Vi köpte den av en äldre man som bara som inte använt den så mycket som han hade tänkt. Han hade bara vart ute på tre vändor och sen hade den blivit stående. Jaja, nog om den gamla husbilen… Nu har vi en ny och hoppas den är lika bra som den gamla, då blir det tio fina år till.

Vi älskar verkligen att campa med husbil och nu ser vi fram emot fyra veckors semester och Sveriges vackra idyll. Ser ni ett lyckligt campingpar på vägen, så är det nog vi. Vi ska förresten hälsa på Bosses farmor på vägen ner till Öland. Det ska verkligen bli trevligt. Vi har inte träffats sen innan covid, så nu är det några år. Covid, usch! Hoppas vi aldrig får vara med om nåt liknande. Det var verkligen inte kul.

Hoppas ni alla får vara friska och att ni får en underbara semester.

Hälsningar från oss!