Städning av stugan

Hej alla underbara semesterfirare som besöker oss här på Kaixö!

Nu har vi ett härligt tips till er alla som vill få era stugor lite extra fina i sommar. Det är nämligen att boka hemstäd av stugorna. Vi har jättebra tips på fantastiskt städfirmor som kommer ut och städar stugan och gör den ren och fin inför sommaren eller under semestern.

Vad passar bättre än att packa matsäcken eller picknickkorgen och bege sig iväg till stranden en solig dag och bara njuta av badet och det fina vädret. Att sedan få återvända till stugan för att njuta av en god bit lunch eller mellanmål och då upptäcka att stugan är skinande ren tack vare att städfirman har varit på plats och ordnat städningen på ett utmärkt sätt. Detta är fantastiskt härligt och en känsla som vi varmt rekommenderar att ni försöker uppleva när ni njuter av stuglivet här på Kaixö.

Något annat som är väldigt positivt med att boka hemstäd är att det blir betydligt lättare att slappna av och bara njuta av semestern. Det är ju underbart att återvända till en stuga som är städad och fin. Det känns som att man har bokat in sig på ett lyxhotell men när man tittar på fakturan inser man att man bara betalat en spottstyver. Billigt och lyxigt, det är lite vår melodi här ute på Kaixö.

Något annat som vi kan passa på att ta upp i detta inlägg medan vi ändå informerar er om läget är att vi kommer att återuppta våra populära fisketävlingar som vi arrangerat varje onsdag tidigare somrar. Precis som tidigare kommer vi att köra metet vid onsdagar klockan 18.00. Samling sker vid allmänna bryggan och sedan beger vi oss i gemensam tropp till det utvalda tävlingsstället.

För alla er som hyr stuga på Kaixö är det bara att dyka upp – ingen föranmälan krävs.