Det finns många skäl att besöka Kaixö

Här på underbara Kaixö finns massor att göra för alla som vill komma på besök.

Det första som jag vill ta tillfället i akt att tipsa om är vårt underbara Spabad med tillhörande hotell som står i ett naturskönt läge vid vattnet. Det är verkligen ett inspirerande och avkopplande ställe och många som har besökt vårt spa kommer ofta hit igen och igen och igen.

En annan sak som många besöker Kaixö för är vårt fantastiska fiskevatten som egentligen fungerar året om, så länge det inte ligger is på sjön förstås. Vi erbjuder många olika ställen att fiska på så länge man har ett fiskekort och det går också att hyra fiskebåtar med tillhörande utrustning och givetvis också flytvästar.

Att vandra längs våra klippor och i den sköna naturen här på Kaixö är en annan sak som lockar många turister om sommaren. Det finns verkligen underbara vyer på många ställen här på Kaixö och detta är något som vi verkligen får höra av alla besökare.

Det går också att ta sig runt genom att hyra kanot eller kajak vid vår uthyrning. Det är ett annat bra sätt att ta sig runt här på Kaixö och här kan man se alla våra natursköna vyer från första parkett, så att säga. Vi har också väldigt lugna vatten och många allmänna bryggor där man kan lägga till för att till exempel ta rast, unna sig en fika eller gå i land.

Sedan går det ju inte att skriva en artikel om Kaixö utan att nämna vår fantastiska badstrand som får många besökare att häpna och lämna kommentarer som till exempel att det känns som att man är utomlands. Vi har många soltimmar varje sommar och vattnet är långgrunt vilket gör att det är en mycket populär destination för barnfamiljer.

Vi erbjuder också en servering vid stranden där man kan köpa såväl glass som mat och dryck.