Flyytstäda och skänka bort möbler som inte ska användas

Det är tur att det finns städhjälp. Nu när vi ska flytta till en annan lokal vill man ju inte städa allt efter sig. Det skulle ta alldeles för lång tid och resultatet skulle inte blir direkt tillfredsställande tror jag. Därför är det tur att det finns någon som kan göra jobbet på ett rätt och riktigt sätt. Nu har vi beställt flyttstäd av städfirmamalmö.se och det är faktiskt andra gången vi beställer just flyttstäd. Annars har vi veckovis städning av kontoret och det samarbetet fungerar utmärkt.

Det är som sagt tur att det finns städfirmor som löser allt åt en. Nu till exempel kommer vi lämna en hel del skräp och möbler som ska till återvinningen och de tar hand om allt. De fraktar bort allt skräp och ser till så att de gamla möblerna skänks till de som behöver dem. Jag vet att de samarbetar med en ideell förening som varje månad kör en massa saker till behövande i Lettland, vilket är bra tycker vi. På så sätt släng det inte bara och bränns upp. Det finns alltid behövande människor, så bättre att skänka bort dem istället för att kasta dem.

Förr gången när städfirmamalmö.se gjorde jobbet åt oss blev vi riktigt nöjda. Det vart skinande rent och alla möbler vi inte tog med oss till det nya stället fraktades till Lettland och hamnade till slut på ett barnhem. Känns ju bra! Det blir samma sak nu tänker jag, lite därför jag också utan tvekan anlitade städfirman över huvud taget. Det känns tryggt. Alla som jobbar där är också väldigt trevligt, vilket gör sitt. Det är trevligare med trevliga människor än otrevliga människor om man säger så. Och självklart är jag trevlig tillbaka. Det är liksom så det fungerar. Man ska vara mot andra såsom man själv vill bli bemött. Det brukar fungera bra.