Besök vår nya camping

God afton alla härliga gäster och besökare!

Från och med i sommar öppnar vi en helt ny camping här på Kaixö och vi hälsar alla välkomna till den. Vår camping har ett fåtal stugor som uthyres men fokus ligger på besökare som kommer med husbil eller husvagn. Här finns gott om plats att njuta av den svenska sommaren med en härlig omgivning och nära till vatten.

Under sommaren kommer vi också att sätta in extra färjor ut till oss så att det blir enklare för campare att besöka Kaixö. Vi kommer att öka trafiken så att minst en färja går i vardera riktning varje dag. Under juli och första veckan i augusti kommer vi dessutom att ha två färjor om dagen i vardera riktning varje månad, onsdag och fredag. Så möjligheterna för att uppleva en fantastiskt sommar på vår nya camping har ökat oerhört och vi hoppas att detta ska locka fler besökare till vår underbara ö.

Inom kort kommer vi att öppna upp en bokning online så att ni som vill reservera en plats ska kunna göra det snabbt och enkelt via den här hemsidan. Vi håller fortfarande på att jobbar med de tekniska lösningarna samt betalningssystemet men det kommer inom kort att vara på plats och då öppnar vi bokningen även digitalt. Redan nu går det som alltid att ringa till oss och boka plats via telefon.

Något annat som är väldigt kul och som vi kan passa på att berätta är att Skogsmulle kommer ut till ön i sommar för att roa alla barn. Vid stora fiskestugan kommer Skogsmulle att träffa barnen varje fredag klockan 10.00 och det kommer att bjudas på härliga aktiviteter så som skattjakt, ansiktsmålning och fiskedamm, bland annat.

Vi hoppas att dessa nyheter gör att fler hittar ut till Kaixö samt att ni alla som besöker oss kommer att trivas på vår fantastiska ö.